ТРАКИЙСКА ПЛЕТЕНИЦА

ТРАКИЙСКА ПЛЕТЕНИЦА
Цена: 13.50 лв
Тегло: 400 гр

СВИНСКО БОН ФИЛЕ ОПЛЕТЕНО, ЦЕЛИ ГЪБИ В МАСЛО, ЗАДУШЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ, ПЪРЖЕНИ КАРТОФИ, СОС "ДЕМИГЛАЗ"