ЧОРБАДЖИЙСКИ КАРЕТА

ЧОРБАДЖИЙСКИ КАРЕТА
Цена: 9.50 лв
Тегло: 400 гр

СВИНСКИ КОТЛЕТ НА ТИГАН, БЕКОН, ДОМАТЕНО ПЮРЕ, ЗАДУШЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ, ПЕЧЕН СОС