НОАЗЕТИ ПО МИЛАНСКИ

НОАЗЕТИ ПО МИЛАНСКИ
Цена: 5.70 лв
Тегло: 200 гр

ПИЛЕШКО ФИЛЕ НА СКАРА СЪС СОЕВ СОС