ПИЛЕ "А ЛА РЕЙ"

ПИЛЕ "А ЛА РЕЙ"
Цена: 9.20 лв
Тегло: 400 гр

ПИЛЕШКО ФИЛЕ, ГЪБИ, ЧУШКИ, ЧЕСЪН, КОПЪР, СОЕВ СОС, СМЕТАНА, ПОДПРАВКИ