ОВЧАРСКА

ОВЧАРСКА
Цена: 5.70 лв
Тегло: 400 гр

КРАСТАВИЦИ, ДОМАТИ, ЧУШКИ, ЛУК, ГЪБИ, ШУНКА, СИРЕНЕ,