Български

Български

Български

Подредба по:
ДОМАТИ / КРАСТАВИЦИ ДОМАТИ / КРАСТАВИЦИ 300 гр 4.50 лв
ШОПСКА ШОПСКА 350 гр 4.90 лв
ОВЧАРСКА ОВЧАРСКА 400 гр 5.70 лв
СЕЛСКА САЛАТА СЕЛСКА САЛАТА 350 гр 5.20 лв
ЗЕЛЕНА САЛАТА С ЯЙЦЕ ЗЕЛЕНА САЛАТА С ЯЙЦЕ 250 гр 4.90 лв
ПЕЧЕНИ ЧУШКИ С ЧЕСЪН ПЕЧЕНИ ЧУШКИ С ЧЕСЪН 180 гр 5.20 лв
МЛЕЧНА / СНЕЖАНКА МЛЕЧНА / СНЕЖАНКА 220 гр 5.20 лв
ЗЕЛЕ И МОРКОВИ ЗЕЛЕ И МОРКОВИ 200 гр 4.20 лв
КАРАКАЧАНСКА /АПЕТИТКА/ КАРАКАЧАНСКА /АПЕТИТКА/ 350 гр 5.90 лв
ТУРШИЯ ТУРШИЯ 250 гр 5.20 лв